Track en trace

Track24
Track24 is hét track en trace systeem voor de zakelijke markt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. U en uw personeel rijden zonder zorgen en Track24 registreert kilometers, bezoektijden, werkuren, locaties en routes. Terug op de zaak staan foutloze rapportages klaar voor uw administratie en de fiscus.

- Geschikt voor alle voertuigen
- Volautomatisch systeem
- Handige, heldere rapportages
- Eenvoudig en efficiënt
- Zeer scherpe prijs

Simpele inbouw
De Track24 GPS-module is een compact GPS-apparaat dat onzichtbaar en snel in uw voertuig(en) wordt ingebouwd. Meteen daarna werkt het systeem. De auto in, starten en rijden!


TomTom
Uw processen optimaliseren, orders direct bijwerken en opdrachten meteen naar uw personeel op de weg versturen, terwijl u real time rapportage over gewerkte uren en rijtijden bekijkt. Slimme navigatie en verkeersinformatie helpen uw personeel om meer tijd bij uw klanten en minder tijd op de weg door te brengen.
Dankzij onze gebruiksvriendelijke rapportage is het eenvoudig om te zien waar zich hoge kosten voordoen en waar de productiviteit kan worden verbeterd.
Kiezen voor een fleet management-oplossing van TomTom is kiezen voor een snel rendement van uw investering. Meer dan 32.000 andere bedrijven hebben al gekozen voor fleet management van TomTom en hebben binnen 6 tot 9 maanden hun investering terugverdiend.

inbouw