Device management

Wilt u ook veilig kunnen ondernemen? Altijd en overal vertrouwd werken met uw bedrijfsgegevens en informatie? En eenvoudig alle devices binnen uw organisatie beheren en beveiligen? Dan biedt Optie1 de oplossing met Device Management.

Device Management biedt u dé mogelijkheid om eenvoudig alle devices binnen uw organisatie te beheren én te beveiligen.

De afgelopen jaren is er een nieuwe manier van werken ontstaan. De vaste werkplek is aan het verdwijnen. Het nieuwe werken zorgt ervoor dat wij vanaf iedere locatie, op ieder moment verbonden zijn met het netwerk en daardoor beschikken over alle informatie die op dat moment gewenst is. Dit brengt vele voordelen met zich mee, echter houdt het ook in dat werknemers vandaag de dag veel bedrijfsgevoelige informatie in hun binnenzak dragen. Het fenomeen ‘’Bring Your Own Device’’ leidt er tevens toe dat devices zowel zakelijk als privé worden gebruikt. Het resultaat is dat u als ondernemer verschillende typen devices, besturingssystemen en applicaties moet beheren en vooral moet beveiligen om het nieuwe werken echt te kunnen laten renderen voor uw organisatie.

Hoe houdt u controle over al deze devices en voorkomt u dat uw bedrijfsinformatie bij verlies of diefstal letterlijk op straat komt te liggen?